top of page
Пошук

Наші успіхи за 2022-2023 навчальний рік

Сьогодні, 31 травня 2023 року у Садівському ліцеї пролунав останній дзвоник, який сповістив про завершення навчання.

У 2022 - 2023 н.р. було проведено багато цікавих і змістовних уроків, пізнавальних та різноманітних заходів. Учні ліцею під керівництвом педагогів брали участь у олімпіадах, турнірах, спортивних змаганнях, наукових конференціях, які проходили в онлайн та офлайн форматах.

Свистак Олександра, учениця 8 класу та Добродій Вікторія, учениця 9 класу працювали протягом року у Волинській МАН, математичній та історичній секціях. Саша разом з науковим керівником Свистак Л.З. підготували проект на тему: Золотий переріз та числа Фібуначчі. Добродій Віка, науковий керівник: Никитюк Л.П. досліджували особистість цісаря Австрії та правителя Австро -Угорщини. Франц Йосиф І - монарх, який боровся з кризами і конфліктами в політиці, економіці та особистому житті: саме так звучала тема роботи. Учні виступали на онлайн - конферкнціях, захищали свої проекти та постери, взяли участь в анкетування МАН.

Восени 2022 р. здобувачі знань ліцею взяли участь у конкурсі "Моя Батьківщина - Україна". Свою роботу представили: Добродій Віка (науковий керівник: Кравчук О.М.), Свистак Олександра (науковий керівник: Никитюк Л.П.), Соловчук Владислав та Лапко Маргарита (науковий керівник: Невідомська О.П.) . Майже всім вдалося зайняти ІІІ місце у громаді.

Гарними результатами, здобутими у І етапі Всеукраїнських олімпіад теж можемо пишатися.

Вдалося зайняти перші місця на олімпіаді з математики Шендюху Матвію та Черкасовій Катерині і другі місця - Шабалі Сніжані (вчитель Свистак Л.З.) Мельничук Тетяні (вчитель Шендюх Т.В.). Батієвич Анастасія та Черкасова Катерина посіли другі місця з астрономії ( вчитель Шендюх Т.В.).

Порадували вчителя інформатики Кревського А.М. всі учні, які змагалися на олімпіаді з інформаційних технологій, адже Ящук Володимир та Никитюк Катерина стали переможцями, а Смоляр Богдан та Никитюк Андрій посіли другі місця.

Гордитися може і Мелех В. О., ІІ місце з хімії дісталося Гордюк Оксані та з біології - Добродій Віці і Никитюк Катерині, а також ІІІ місце з біології посіла Семенчук Інна.

Хороші знання показали учні з англійської мови. Добродій Віка посіла І місце, а Семенчук Інна та Миколайчук Анна - ІІ (вчитель Баранович Т.А.)

Батієвич Анастасія зайняла ІІ місце з географії ( вчитель Куліш М.В.). Ящук Володимир став володарем ІІ місця з німецької мови (вчитель Ящук Д.Я.). Миколайчук Анна та Петрук Валерія посіли другі місця з правознавства (вчитель Никитюк Л.П.). Никитюк Катерина зайняла ІІ місце з історії (вчитель Ящук В.Я.)

На спортивних змаганнях теж були призери. У номінації "Спортсмен року" 3 місце посіла Бойчук Анастасія (вчитель Мелех А.Є.). Конкурс "Тато, мама, я - спортивна сім'я "приніс перемогу сім'ї Логвинюків, вони посіли друге місце в одному зі змагань (вчитель Федорко Т.І.).

Багато проектів підготували учні 8 класу, науковий керівник: Мелех В.О. Зокрема, Бодячук Дарина та Свистак Олександра, здобули І місце в Обласному заочному етапі Всеукраїнського конкурсу і молодіжних проектів з енергозбереження "Енергія і середовище". ІІІ місце завоювала Семенчук Інна в Обласному етапі Всеукраїнського конкурсу "Галерея кімнатних рослин". Свистак Олександра, Бодячук Дарина, Вакарєва Анна та Семенчук Інна стали дипломантами (І місце) Обласного Всеукраїнського конкурсу з квітникарства та ландшафтного дизайну "Квітуча Україна", номінація "Кращий проєкт озеленення".

Свистак Олександра разом з науковим керівником Никитюк Л.П. підготували дослідження про Свистака Тараса та зайняли ІІІ місце в області, у XXII Всеукраїнському конкурсі учнівської молоді "Об'єднаймося ж, брати мої", номінація "Історія".

Приймали активну участь учні ліцею в обласних турнірах, завоювали призові місця, як члени команди Торчинської громади. Миколайчук Анна, учениця 10 класу здобула ІІІ місце у турнірі юних правознавців, а Вакарєва Наталя, учениця 11 класу посіла теж ІІІ місце на турнірі юних журналістів. Дівчат до змагань підготували наукові керівники: Никитюк Л.П. та Янченко Л.М. Команда з фізики під керівництвом Шендюх Т.В. теж виборола ІІІ місце.

Педагоги ліцею Ящук В.Я., Ящук Б.Я., Янченко Л.М.та Баранович Т.А. підготували змістовні роботи на конкурс "Творчі сходини педагогів Волині".

Баранович Тетяна Андріївна (вчитель англійської мови) підготувала роботу: Сучасні інтернет ресурси в роботі вчителя: створення інтерактивних робочих аркушів на веб-сервісі "Liveworksheets". Здобула: Диплом II ступеня на XXVIII обласній виставці дидактичних та методичних матеріалів "Творчі сходинки педагогів Волині". Методичний посібник (методичні рекомендації) містить iнструкції з використання веб-сайту "Liveworksheets". Дані інструкції допомагають вдосконалювати робочі матеріали, створені у форматах docx, pdf, jpg, png, та створювати власні інтерактивні робочі аркуші. Рекомендації та інструкції, розміщені у посібнику, допоможуть вчителям урізноманітнити та вдосконалити процес викладання свого предмету та зекономити час при підготовці до уроків. Рекомендовано для вчителів англійської мови та педагогів усіх напрямків під час онлайн та офлайн навчання.

Дякуємо всім за творчі здобутки та юажаємо подальших успіхів під мирним українським небом, адже ми впевнені в нашій перемозі.


0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Оголошення

14.06.2023 о 11:00 у приміщенні Садівського ліцею Торчинської селищної ради відбудеться звіт керівника закладу. Запрошуються педагогічний колектив, працівники школи, батьки та громадськість села. Адмі

Подарунок від "Молодіжного центру Волині" у Садівському ліцеї

Ще один подарунок отримали учасники освітнього процесу Садівського ліцею Торчинської селищної ради. Громадська організація "Молодіжний центр Волині" в особі голови Юлії Ігорівни Ткачук передала матері

bottom of page